Prima paginăActualitate

Sâmbătă, polițiștii au acționat în bâlci, de unde au ridicat pentru amprentare 17 persoane

Sâmbătă, polițiștii au acționat în bâlci, de unde au ridicat pentru amprentare 17 persoane

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă, 4 august, în bâlciul din Roman, polițiștii romașcani au făcut o razie, scopul acesteia fiind menţinerea unui climat de ordine publică, precum şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale şi economice. Peste 124 de poliţişti şi jandarmi au efectuat activităţi specifice, fiind legitimate 80 de persoane, iar altele 17 au fost conduse la sediul poliţiei, unde au fost amprentate. Polițiștii au depistat și persoane care erau urmărite.

„Pe parcursul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au depistat o minoră de 16 ani, care era dată în urmărire generală, în urma plecării voluntare dintr-un Centru de Asistenţă Socială din Municipiul Roman. Totodată, doi bărbaţi, de 28 şi 37 de ani, din Roman, respectiv Horia, au fost depistaţi de poliţişti având asupra lor cuţite. Acestora le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept de cuţit. Au fost verificaţi peste 30 de agenţi economici, iar unei persoane fizice autorizate i-au fost confiscate bunuri expuse spre vânzare şi 270 de lei, fiind în continuare cercetată penal pentru comercializarea de bunuri cu încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Neamț.

Poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.500 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării şi suma de 6.400 de lei. La acțiune au participat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, împreună cu cei din cadrul structurilor  de ordine publică, ai Serviciului Rutier, de la investigarea criminalităţii economice şi de investigaţii criminale, însoțiți de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Chrys 3 ani

    Felicitari politistilor pentru aceasta actiune. Recomand autoritatilor sa faca astfel de controale si in trenuri, gara cfr sau alte cartiere de la periferie unde isi fac veacul tot felul de indivizi dubiosi certati cu legea.

    • dany 3 ani

      Ce este asa maret( .combatera infractiunilor stradale si economice),,,adica comunism ,,,control absolut…oameni buni nu aici trbuie sa ia taxe statul … aici est e ceva mic ,distractiv ,de scurt timp….