Prima paginăSport

Sâmbătă, CSM Roman întâlnește Danubius Galați, în etapa a treia a Ligii Naționale

Sâmbătă, CSM Roman întâlnește Danubius Galați, în etapa a treia a Ligii Naționale

Dimensiune text

 

Sâmbătă, 16 septembrie, echipa de handbal feminin CSM Roman întâlnește Danubius Galați, la Sala Sporturilor din Roman, în cadrul unei partide contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale de handbal. Meciul va începe la ora 11. Arbitri vor fi Alexandru Nițisor (Vâlcea) și Alin Stamatoiu (București), iar observator federal – Bogdan Anton (Iași).

CSM Roman vine după înfrângerea suferită în etapa precedentă, 19-32, miercuri, în deplasare, în fața campioanei CSM București. Danubius Galați are și ea o înfrângere în etapa trecută, pe teren propriu, 20-21 în fața AHCM Slobozia, însă a înregistrat o importantă victorie, tot acasă, în prima etapă, trecând cu 15-14 de Dunărea Brăila.

În sezonul trecut, CSM Roman a învins, pe teren propriu, pe Danubius, cu 32-16 (14-9), în etapa a patra, și a pierdut surprinzător în deplasare, la Galați, cu 26-27 (17-13). Danubius avea să termine campionatul pe locul al 11-lea și a jucat baraj pentru rămânerea în prima ligă. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna august, în cadrul Turneului „Roman-Vodă Mușat” de la Roman, când CSM Roman a învins cu 27-16 (16-10).

Etapa a treia a Ligii Naționale mai programează partidele: Rapid  București – HC Zalău (vineri, 15 septembrie), CSM Bistrița – HCM Râmnicu Vâlcea, AHCM Slobozia – Dunărea Brăila, Corona Brașov – U Cluj (sâmbătă, 16 septembrie), SCM Craiova – CSM Slatina, Măgura Cisnădie – CSM București (duminică, 17 septembrie).

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0