Sâmbătă, CSM Roman întâlnește Danubius Galați, în etapa a treia a Ligii Naționale

Sâmbătă, CSM Roman întâlnește Danubius Galați, în etapa a treia a Ligii Naționale

 

Sâmbătă, 16 septembrie, echipa de handbal feminin CSM Roman întâlnește Danubius Galați, la Sala Sporturilor din Roman, în cadrul unei partide contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale de handbal. Meciul va începe la ora 11 și va fi transmis în direct pe internet de televiziunea online Roman24. Arbitri vor fi Alexandru Nițisor (Vâlcea) și Alin Stamatoiu (București), iar observator federal – Bogdan Anton (Iași).

CSM Roman vine după înfrângerea suferită în etapa precedentă, 19-32, miercuri, în deplasare, în fața campioanei CSM București. Danubius Galați are și ea o înfrângere în etapa trecută, pe teren propriu, 20-21 în fața AHCM Slobozia, însă a înregistrat o importantă victorie, tot acasă, în prima etapă, trecând cu 15-14 de Dunărea Brăila.

În sezonul trecut, CSM Roman a învins, pe teren propriu, pe Danubius, cu 32-16 (14-9), în etapa a patra, și a pierdut surprinzător în deplasare, la Galați, cu 26-27 (17-13). Danubius avea să termine campionatul pe locul al 11-lea și a jucat baraj pentru rămânerea în prima ligă. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna august, în cadrul Turneului „Roman-Vodă Mușat” de la Roman, când CSM Roman a învins cu 27-16 (16-10).

Etapa a treia a Ligii Naționale mai programează partidele: Rapid  București – HC Zalău (vineri, 15 septembrie), CSM Bistrița – HCM Râmnicu Vâlcea, AHCM Slobozia – Dunărea Brăila, Corona Brașov – U Cluj (sâmbătă, 16 septembrie), SCM Craiova – CSM Slatina, Măgura Cisnădie – CSM București (duminică, 17 septembrie).

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0