Salvat de pompieri din bucătăria care luase foc

Salvat de pompieri din bucătăria care luase foc

Gospodărie în flăcări, la Izvoare, Bahna
Audi în flăcări * Bătăi la discotecă * Tîlhăria a devenit „o joacă”
Biserica din Moreni a ars din cauza unui scurtcircuit. Incendiul a fost stins în şase ore

 

pompieriMiercuri, 20 iulie, la ora 18:02, o persoană care locuieşte într-un bloc din municipiul Roman, strada Anton Pann, a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112″, că iese fum dintr-un apartament aflat la etajul al doilea al imobilului. Persoana a menţionat faptul că este posibil ca proprietarul, în vârstă de aproximativ 65 de ani, să fie acasă.

La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au spart uşa apartamentului şi au intrat în locuinţă, unde au constatat că ardeau conţinutul unui vas de gătit aflat pe aragaz şi materialele textile de lângă vas. Proprietarul, care dormea în aceeaşi cameră şi era uşor intoxicat cu fum, a fost transportat la spital de echipajul SMURD. Militarii au stins în scurt timp incendiul plecat de la vasul de gătit nesupravegheat.

Aragazul nesupravegheat a fost cauza unui alt incendiu produs miercuri. În jurul prânzului, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o bucătărie de vară aflată într-o gospodărie din satul Buruieneşti, comuna Doljeşti. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars acoperişul bucătăriei de vară, pe o suprafaţă de aproximativ 12 metri pătraţi, şi mobilierul din interior. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, aragazul aflat în stare de funcţionare şi lăsat nesupravegheat.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!