S-au stabilit detaliile întâlnirii cu romaşcanii din diaspora

S-au stabilit detaliile întâlnirii cu romaşcanii din diaspora

 

Primaria RomanConducerea administraţiei locale a stabilit data şi ora la care îi va aştepta la o întâlnire pe romaşcanii care lucrează peste hotare şi care, în această perioadă, îşi petrec vacanţa acasă.

Întâlnirea este fixată pentru ziua de joi, 18 august, de la ora 10.00, în sala de Consiliu a Primăriei Roman. Conducerea Primăriei Roman îi aşteaptă pe romaşcani să-şi exprime opiniile cu privire la modul în care s-a dezvoltat oraşul de la an la an, dar şi sugestii pentru creşterea calitativă a nivelului de trai.

De altfel, în această perioadă, Primăria Roman a demarat o campanie prin care vrea să ştie cum se pot îmbunătăţi serviciile din instituţie faţă de cetăţeni, oferind pe site-ul www.primariaroman.ro o secţiune dedicată debirocratizării – „Spune-ne ce să simplificăm!”.

Romaşcanii care vor veni la întâlnire vor afla şi care sunt detaliile evenimentului Târgul de Gustar, ce se va desfăşura în perioada 19-21 august în centrul oraşului, când vor fi organizate spectacole şi sunt aşteptaţi comercianţi din întreaga ţară.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0