Prima paginăEducatie

S-au stabilit centrele pentru admiterea computerizată

Dimensiune text

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a stabilit lista centrelor zonale de înscriere pentru admiterea computerizată. Înscrierea la liceu se va face în 24 de centre, din care nouă pentru zona Roman.

 

 

La nivel de județ au fost stabilite 24 de școli, la care sînt arondate toate unitățile școlare din județ care au absolvenți de clasa a VIII-a.
Pentru Roman și comunele învecinate sînt fixate nouă centre de înscriere. Acestea sînt: Școala „Vasile Alecsandri” unde se vor înscrie elevii de la școala gazdă, de la Liceul cu Program Sportiv, Grupul Școlar „Vasile Sav”, Școala „Sergiu Celibidache”, Școala „Calistrat Hogaș” și Școala Gîdinți, Colegiul Național „Roman-Vodă”, unde se vor înscrie elevii de la „Roman-Vodă”, de la „Mihai Eminescu”, Dulcești, Ruginoasa, Făurei, Cotu Vameș, Trifești, Horia, Miron Costin și Văleni, la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, unde se vor înscrie absolvenții școlii, dar și cei ai școlilor din Adjudeni, Tămășeni și nr. 2 din Roman. Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani va fi centru de înscriere pentru proprii absolvenți și pentru elevii din Gherăești, Traian, Tețcani,  Nisiporești, Barticești, Cordun și Pildești. La Școala Moldoveni se vor înscrie absolvenții din Moldoveni, Secuieni, Butnărești, Bahna, Izvoare, Români, Goșmani și Siliștea. Școala Ion Creangă va deservi zonele Ion Creangă, Stejaru, Averești, Valea Ursului, Chilii, Icușești și Bălușești. La Școala Pîncești se vor înscrie absolvenții din Pîncești, Poienari, Oniceni, Solca și Bozieni. La Școala Sagna se vor înscrie absolvenții din Sagna, Buruienești, Rotunda și Doljești, iar la Școala Bîra se vor înscrie absolvenții de la Bîra, Boghicea, Slobozia și Stănița.

Completarea fișei de admitere cu opțiuni se va face de către părinți, în prezența candidatului și a dirigintelui, în perioada 5 – 8 iulie 2012, cînd are loc și înscrierea fișelor în baza de date computerizată.

Repartizarea computerizată va avea loc pe 14 iulie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0