S-au stabilit audienţele pentru şefii Consiliul Judeţean Neamţ

S-au stabilit audienţele pentru şefii Consiliul Judeţean Neamţ

Avocatul Poporului ține audiențe la Roman
Bonavii sînt nemulțumiți că sînt puși pe liste de așteptare
Pământul, elementul comun în plângerile către prefect

 
Ionel Arsene presedinte CJNoua conducere a Consiliului Judeţean Neamţ a stabilit programul de audienţe. Preşedintele Ionel Arsene spune că uşa sa este deschisă tuturor nemţenilor, inclusiv romaşcanilor. Vicepreşedintele Ion Asaftei va acorda audienţe şi în teritoriu.

Astfel, preşedintele Ionel Arsene va acorda audienţe săptămânal, în ziua de miercuri, între orele 10.00 –14.00, vicepreşedintele Laurenţiu Dulamă va acorda audienţe săptămânal, în ziua de luni, între orele 11.00 – 13.00, iar vicepreşedintele Ion Asaftei va fi la dispoziţia cetăţenilor În prima zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Consiliului Judeţean Neamţ. Acesta din urmă se va afla, în a treia zi de vineri a fiecărei luni, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Primăriei Comunei Săbăoani, iar în a patra zi de vineri a fiecărei luni, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Primăriei Municipiului Roman.

„Mesajul care vreau să ajungă la fiecare cetăţean este că uşa de la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ va fi permanent deschisă pentru nemţeni. Am stabilit un program pentru audienţe, atât al meu, cât şi al colegilor vicepreşedinţi, care se regăseşte şi pe site-ul Consiliului Judeţean, dar asta nu înseamnă că, dacă vreun nemţean va ajunge la instituţie cu vreo problemă în afara programului de audienţe, nu va fi primit pentru că nu va fi în graficul oficial. De asemenea, sunt foarte interesat de studiile de fezabilitate şi de proiectele tehnice la care s-a lucrat de-a lungul anilor, începând cu 2008, şi care, din diferite motive, au rămas prin sertare. Vreau ca împreună cu specialiştii din instituţie să găsim soluţii să le reactualizăm, să le adaptăm legislaţiei actuale şi să le scoatem de prin cele bibliorafturi, pentru a deveni baza unor proiecte viitoare”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Specialiştii din instituţie pregătesc, începând de zilele acestea, documentele în baza cărora să se realizeze proiectele de hotărâre care să intre în dezbaterea consilierilor judeţeni în şedinţa ordinară a acestei luni, care va avea loc în jurul datei de 27 iulie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!