S-au reluat lucrările la Pietonalul Ștefan cel Mare

S-au reluat lucrările la Pietonalul Ștefan cel Mare

Diriginții de șantier, chemați la ordine
Începe construirea microhidrocentralei de pe Moldova
Străzile din PIDU au probleme

 

Începând de săptămâna aceasta, lucrările de modernizare a ultimului tronson din Pietonalul Ștefan cel Mare au fost reluate, după ce contractul cu asocierea de firme care a câştigat iniţial licitaţia a fost reziliat în primăvară.

Noua firmă care vrea să termine proiectul este Robu Construct, din Săbăoani, aceeaşi societate care a realizat şi lucrările de modernizare a Complexului de Agrement Moldova.

„S-au făcut probele la scara rulantă, care a fost deja montată. Firma se va ocupa, întâi de toate, de a asigura accesul secundar, din spate de la CEC”, a precizat city managerul municipiului, Ovidiu Bojescu.

Lucrările sunt estimate la circa 4,5 milioane de lei. În zonă va fi amenajat un amfiteatru (realizat doar parţial), cu o fântână arteziană cu perdea de apă pentru proiecţii video.

În acest an, tronsonul ar fi trebuit să fie gata şi să demareze şi lucrările de reparaţie a parterului I, acolo unde atunci când plouă se produc infiltraţii în spaţiile comerciale de la parter.

lucrari pietonal 16iulie

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • 4,5 mil euro? Poate lei

  • Scara rulanta nu a fost montata.Iar accesul masinilor va fi dificil, este un garaj fix in curba, dupa ce se trece de chioscul Panevada.

  • error: Content is protected !!