S-au reluat lucrările la Pietonalul Ștefan cel Mare

S-au reluat lucrările la Pietonalul Ștefan cel Mare

 

Începând de săptămâna aceasta, lucrările de modernizare a ultimului tronson din Pietonalul Ștefan cel Mare au fost reluate, după ce contractul cu asocierea de firme care a câştigat iniţial licitaţia a fost reziliat în primăvară.

Noua firmă care vrea să termine proiectul este Robu Construct, din Săbăoani, aceeaşi societate care a realizat şi lucrările de modernizare a Complexului de Agrement Moldova.

„S-au făcut probele la scara rulantă, care a fost deja montată. Firma se va ocupa, întâi de toate, de a asigura accesul secundar, din spate de la CEC”, a precizat city managerul municipiului, Ovidiu Bojescu.

Lucrările sunt estimate la circa 4,5 milioane de lei. În zonă va fi amenajat un amfiteatru (realizat doar parţial), cu o fântână arteziană cu perdea de apă pentru proiecţii video.

În acest an, tronsonul ar fi trebuit să fie gata şi să demareze şi lucrările de reparaţie a parterului I, acolo unde atunci când plouă se produc infiltraţii în spaţiile comerciale de la parter.

lucrari pietonal 16iulie

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • 4,5 mil euro? Poate lei

  • Scara rulanta nu a fost montata.Iar accesul masinilor va fi dificil, este un garaj fix in curba, dupa ce se trece de chioscul Panevada.