S-a stins din viață fostul șef al drumarilor din Neamț

S-a stins din viață fostul șef al drumarilor din Neamț

Dimensiune text

 

 

Fostul șef al Secției de Drumuri Naționale Piatra Neamț din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, inginerul Stejerel Spiridonescu, s-a stins din viață, la vârsta de 65 de ani, anunță reprezentanții DRDP Iași.

Stejerel Spiridonescu a absolvit Liceul „Petru Rareș” din Piatra Neamț, continuându-și studiile la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași, fiind absolvent al secției Drumuri și Poduri. După aceasta, timp de doi ani a lucrat în domeniul drumurilor forestiere. Ulterior, s-a mutat la Piatra Neamț, unde a ocupat funcția se șef Lot covoare asfaltice la Bistrița – Neamț. Din februarie 1986, devine șef al Secției de Drumuri Naționale Piatra Neamț, unde a activat până anul trecut.

„Colegii îl caracterizează ca un bun coleg și un profesionist desăvârșit, cu peste trei decenii de activitate neîntreruptă și dedicată în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași. De numele inginerului Stejerel Spiridonescu sunt strâns legate câteva investiții majore ale drumurilor nemțene, precum: așternerile de covoare asfaltice de pe DN 15, DN 15C și DN 15D, consolidări de acostamente și de versanți pe DN 15, dar și o serie de lucrări cu caracter inovativ, preluate apoi de întreaga Regională ieșeană. A fost o prezență remarcabilă la toate lucrările de pe raza Secției Piatra Neamț, pe timp de vară sau de iarnă, unde buna organizare și capacitatea de acțiune a inginerului Spiridonescu au asigurat circulația în condiții optime pe artere de importanță vitală pentru întreaga regiune. Colectivul DRDP Iași deplânge trecerea în neființă a fostului coleg Stejerel Spiridonescu și îi va păstra pentru totdeauna amintirea OMULUI cu un suflet frumos, care a știut să aprecieze meritele celor din jur, așa cum a știut să treacă peste necazuri cu o glumă sau cu încurajare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții DRDP Iași.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0