S-a stabilit programul play-off-ului la fotbaliștii juniori

Partea a doua a campionatelor republicane de fotbal – numită și etapă intermediară -, la juniori A și B, este programată să înceapă în 4 martie, dar probabil că va fi amînată, deoarece vremea nu dă semne că va fi de acord cu ce s-a stabilit la Federația Română de Fotbal.

 

 

Această etapă intermediară va aduna la start primele șase echipe clasate, la sfîrșitul turului, în fiecare dintre cele opt serii regionale. Acestea vor juca între ele, sistem campionat (tur-retur), urmînd ca, la finalul întrecerilor, primele două clasate din fiecare serie să se califice la turneele zonale.

Printre echipele ajunse în etapa intermediară (play-off) a seriei I, juniori B, se numără și cea a Liceului cu Program Sportiv Roman, formație pregătită de antrenorul Gheorghe Dănilă. În această fază a competiției nu se va ține cont de rezultatele înregistrate în turul campionatului grupei, astfel că toate echipele vor porni de la zero în lupta lor pentru cele două locuri ce permit accederea la zonale.

Programul echipei romașcane în turul etapei intermediare va fi următorul: etapa I – cu CF Noua Generație Iași (acasă), II – cu CSMS Iași (acasă), III – cu Ceahlăul Piatra Neamț (deplasare), IV – cu LPS Suceava (acasă), V – cu LPS Iași (deplasare). Ca urmare, în retur LPS Roman va juca două meciuri pe teren propriu și trei în deplasare.


COMENTARII

WORDPRESS: 0