S-a stabilit lotul LPS Roman pentru naționalele de judo U17

Antrenorii de la secția de judo a Liceului cu Program Sportiv Roman au stabilit componența lotului care va face deplasarea la Arad pentru participarea la finalele Campionatului Național de Judo, grupa sub 17 ani.

 

 

În mod normal, sportivii participanți la o finală de campionat național ar fi trebuit să obțină dreptul de a concura pentru medalii la un turneu peremergător, etapa zonală (regională). Unul dintre aceste turnee, pe zona Moldova, a fost programat a se desfășura la sfîrșitul săptămînii trecute, la Roman, dar a fost anulat din pricina înzăpezirilor.

Cei șapte care vor reprezenta Romanul la finalele naționale Under 17 de la Arad (24-25 februarie) sînt: Ana Maria Dascălu – categoria 70 kg, Alexandru Capră – 50 kg, Răzvan Nistor – 60 kg, George Olenici – 66 kg, Eduard Giosan – 73 kg, Marius Musteață – 81 kg, George Nanu – plus 90 kg. Cei șapte vor fi însoțoți de antrenorii Costel Ciobanu și Cristi Budoșcă.

În pofida vicisitudinilor vremii, în precedentele trei finaluri de săptămînă, judoka romașcani de la LPS Roman, categoriile U17 și U20, au izbutit să efectueze trei stagii de pregătire comună cu judoka de la cluburi din Bacău, Onești și Gura Humorului, prilej cu care a și fost definitivat lotul pentru naționale.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!