S-a închis traficul în centrul orașului

S-a închis traficul în centrul orașului

Dimensiune text

 

De astăzi, 18 mai, de la ora 17.30 și până luni, 22 mai, la ora 6.00, centrul municipiului Roman este blocat circulației autoturismelor. Măsura este luată ca urmare a desfășurării ediției din acest an a Zilelor municipiului Roman, în acest final de săptămână fiind programate târgurile, deschiderea teraselor de alimentație publică și, bineînțeles, concertele artiștilor.

De altfel, încă de miercuri, și parcarea de la Colegiul Național „Roman-Vodă” a fost eliberată, pentru ca aici să poată fi instalate utilajele din parcul de distracție adus de organizator, o firmă din București care suportă toate costurile legate de aducerea comercianților și artiștilor la Roman.

Pentru ziua de vineri, la ora 12.00, are loc parada costumelor de epocă și concursul de scenetele istorice, la care participă echipe de elevi din unitățile de învățământ. La ora 13.30 va avea loc inaugurarea festivalului tradițional al meșteșugarilor, iar la ora 15.30, pe scena din centrul orașului va avea loc o demonstrație de culturism și record mondial la flotări.

La ora 17.00, romașcanii sunt așteptați să facă un tur ciclist al orașului, pe traseul bulevardul Roman-Mușat către Hotel – strada Bogdan Dragoș până la intersecția cu strada Islazului – strada Islazului până la sensul giratoriu – strada Mihai Viteazul până la Cimitirul Eternitatea – Bulevardul Roman Mușat (fosta stradă Florilor) până la Primărie. Bicicliștii trebuie să aibă peste 14 ani și trebuie să poarte echipament corespunzător de protecție și avertizare. Deplasarea se va efectua în coloană, cu antemergător de la Poliția Locală.

În serile de vineri, sâmbătă și duminică vor începe și concertele. Vineri este seara de folclor, pentru sâmbătă capul de afiș este formația Bere Gratis, iar duminică va cânta Andra.

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • Daniel 3 ani

  Ar fi bine daca Primaria ar stropi cu clor vreo doua blocuri din jurul targului si chiar masinile din parcarile acestora . Chiar si cateva indicatoare care sa indice unde se afla toaletele ar mai fi de interes.

 • Centrul arata tipic European : In fata la vedere : Muzica , culoare , totul trasat la dunga , un momument impunator …
  In spatele blocurilor de pe centru : bube , mucegai , noroi , gunoi uman si canin , tencuiala cazuta …
  Tocmai am descris imaginea Europei … sau macar tendintelor europene purulente.
  Daniel nu fi suparat ca romascanii urineaza pe cladiri sau autovehicule. Inca stam bine …
  In restul Europei tinerii au disparut iar participantii la evenimente au pungi de plastic si urineaza direct in ele prin furtune de plastic. Se numeste urinare prin picurare…asisderea ca la irigarea legumelor europene.
  Deci inca stam bine …
  Daca totusi vrei sa faci investigatii iti sugerez o constatare. unde observi o balta acolo a urinat o femeie. Unde vezi o pata pe perete acolo a urinat un mascaul. Sunt moduri diferite in functie de sexe.
  Uniunea europeana ne pune in contact cu bere gratis si uneori si pe gratis .
  Tot cu fonduri europene sunt si wc-uri publice din plastic neecologic dar sunt incuiate . Incuierea lor tine tot de imagine…la verificare trebuie sa fie igienice. Cel mai igienic loc este cel nefolosit !
  Incearca sa gandesti pozitiv : la urmatoarele alegeri pentru primarie , ai sa poti face 3,14 de doua ori sub statuie. Acolo va fi o statie de metrou care vine de la gara centrala pana la liceul agricol…pe sub raul Moldova ! Statia va fi dotata cu un grup sanitar mai ceva ca la Bruxelles !