S-a deschis Târgul „Magia Toamnei”

S-a deschis Târgul „Magia Toamnei”

 

În Piața „Roman-Vodă” din Roman are loc, în perioada 12 – 15 octombrie, Târgul „Magia Toamnei”. Târgul se desfășoară în spațiul situat între parcarea Colegiului Naţional „Roman-Vodă” şi clădirea Medirom, precum şi esplanada statuii Roman Muşat. Circulația pe bulevardul Roman Mușat nu va fi restricționată pe parcursul celor patru zile de târg, de joi, 12 octombrie, ora 6:00, până duminică, 15 octombrie, ora 22:00.

Târgul a fost inaugurat joi de primarul Lucian Micu, alături de viceprimarul Roxana Iorga. „Am inaugurat astăzi târgul intitulat «Magia toamnei», un târg organizat de Club Sportiv Municipal Roman. M-am bucurat să văd că avem prezenți aici la Roman meșteșugari, produse artizanale, produse tradiționale de sezon – producători, ceea ce mă bucură cel mai mult. Sper ca romașcanii, în următoarele trei zile, să se bucure pe deplin de acest târg, să își completeze, în această perioadă a anului, cele necesare pentru iarnă, dar, în același timp, și produsele tradiționale de sezon să fie gustate. Îi asigurăm pe cei prezenți la Roman că în continuare vor avea toate condițiile necesare pentru un act comercial de calitate”, a afirmat primarul Lucian Micu.

La acest eveniment participă meșteri populari și producători tradiționali din țară, cărora le sunt puse la dispoziție 15 căsuţe din lemn și opt pavilioane din poliester pe structura metalică, precum şi loturi în vederea amplasării unor terase de alimentaţie publică. Sunt expuse spre promovare şi comercializare produse alimentare tradiţionale, produse meşteşugăreşti, produse handmade, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, precum și produse de sezon.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0