S-a deschis Târgul de Îmbrăcăminte-Încălțăminte Expofashion

S-a deschis Târgul de Îmbrăcăminte-Încălțăminte Expofashion

Dimensiune text

 

 

Ediția de vară a Târgului de Îmbrăcăminte-Încălțăminte EXPOFASHION – Roman s-a deschis miercuri, 6 iunie, în centrul orașului, pe esplanada de la statuia lui „Roman Mușat”, unde producători din întreaga țară își expun mărfurile într-un spațiu expozițional compus din patru corturi, cu o suprafață totală de 650 metri pătrați. Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Neamț, organizatorul evenimentului, și primarul Romanului au fost prezenți la inaugurare, spunând câteva cuvinte comercianților și cumpărătorilor, după care făcând un tur al standurilor cu mărfuri. La Târgul de Vară Epofashion se găsesc promoții la noile colecții de vară, articole de îmbrăcăminte, haine de piele, încălțăminte,  marochinărie, accesorii, menite să răspundă tuturor gusturilor.

„Mulțumesc domnului primar și Consiliului Local Roman pentru generozitatea cu care au alocat acest spațiu central și, mai ales, pentru implicarea în organizarea acestui târg, care, din punctul nostru de vedere, este o reușită atât pentru comercianți, cât și pentru cetățenii din municipiu. Credem că Romanul merită astfel de evenimente, pentru că este o comunitate într-o dezvoltare evidentă, mediul de afaceri este unul dinamic și credem că are nevoie de acțiuni care să-l poziționeze în peisajul economic din județ și nu numai, chiar și al țării. Faptul că domnul primar acordă o atenție deosebită mediului de afaceri este un lucru benefic pentru noi și, din acest punct de vedere, încercăm să aducem spre Roman cât mai multe activități. Acest târg se va dezvolta și va fi destinat producătorilor nemțeni ca temă pentru târgul de toamnă. În septembrie, vom aduce o secțiune a târgului de carte, pe care, la propunerea domnului primar, o vom organiza în Parcul municipal. Pe lângă activitatea economică, trebuie să avem în atenția noastră și dezvoltarea socială, culturală, iar un târg de carte este necesar pentru fiecare dintre noi. Cred cu tărie că acest tip de parteneriat între administrație și mediul de afaceri este absolut necesar pentru dezvoltarea oricărei comunități. Parteneriatul dintre CCI Neamț și Primăria Roman a început să funcționeze în interesul celor două entități, iar pe viitor credem că vom avea succesul pe care fiecare dintre noi ni-l dorim”, a declarat Mihai Apopii, președintele CCI Neamț.

Și conducerea Primăriei municipiului Roman a salutat prezența la Roman a producătorilor veniți din nou din întreaga țară. „Ne bucurăm să găzduim cea de-a doua ediție a târgului Expofashion la Roman. Este clar că există o deschidere din partea noastră pentru mediul de afaceri. Din discuțiile pe care le-am avut, am solicitat ca producătorii din Roman să aibă întâietate și anumite avantaje pentru a putea fi prezenți la acest târg. Ne bucură că cetățenii își pot achiziționa, la prețuri de producător, produse de îmbrăcăminte și încălțăminte necesare. Mediul de afaceri va primi întotdeauna din partea administrației locale tot sprijinul de care are nevoie pentru a se dezvolta, pentru că o comunitate se dezvoltă printr-un mediu economic sănătos, un mediu de afaceri cât mai productiv, care generează și venituri pentru bugetul local. Urez mult succes organizatorilor, comercianților să aibă parte de vânzări bune și romașcanilor să-și cumpere produsele pe care și le doresc”, a precizat primarul Lucian Micu.

Târgul va fi deschis până pe 10 iunie, iar standurile vor fi deschise până sâmbătă între orele 09.30 și 19.30, iar duminică, în ultima zi, de la 09.30 la 14.00.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0