Prima paginăAdvertorial

[FOTO] S-a deschis Opti-Plus Roman, cel mai nou centru de servicii de optică medicală

[FOTO] S-a deschis Opti-Plus Roman, cel mai nou centru de servicii de optică medicală

Dimensiune text

 

 

Cel mai nou centru de servicii de optică medicală din Roman, Opti-Plus, s-a deschis miercuri, 16 ianuarie, pe strada Sucedava, blocul 21 parter, vizavi de Piața Mare. Opti-Plus Roman este o inițiativă de familie, pornită în franciză prin programul guvernamental de finanțare StartUp Nation, și face parte din rețeaua națională Opti-Plus Vision.

Demarat în 2005, proiectul Opti-Plus numără în România peste 60 de cabinete de optică, 21 dintre acestea localizate în București, fiind în prezent cea mai mare rețea de optică medicală din țară. După centrele din zona Moldovei deschise în Bacău și Botoșani, strategia de dezvoltare a rețelei naționale a inclus și municipiul nostru. Opti-Plus Roman beneficiază de aceeași imagine de brand, de aceleași produse și aceleași oferte ale firmei-mamă.

„Cel mai important lucru pe care îl aducem în plus pe piața de profil din Roman este prețul foarte mic, atât față de oferte din alte orașe, cât și față de ce exista până acum în Roman. Pentru că ne adresăm tuturor categoriilor de clienți și datorită faptului că avem o companie foarte mare în spate, prețul unei perechi de ochelari gata făcute, bune, rezistente, pleacă de la doar 49 de lei, o ofertă foarte bună mai ales pentru pensionari, o categorie cu venituri reduse, în general. Ne bazăm pe preț, calitate și experiență”, afirmă Lucian Miclea, administratorul Opti-Plus Roman.

Serviciile oferite de Opti-Plus Roman includ determinarea de dioptrii, precum și comanda de ochelari – alegerea ramei și a celor mai bune lentile pentru necesitatea clientului, care va primi produsul comandat, în general în câteva zile, după montajul într-unul din atelierele din București ale companiei Opti-Plus.

La Opti-Plus Roman, clienții pot alege materiale de cea mai bună calitate, lentile de stoc de la producători precum Optimax (SUA) sau Rodenstock (Germania), în timp ce pentru lentilele speciale Opti-Plus colaborează cu toți producătorii importanți – precum Rodenstock, Zeiss, Hoya, Essilor. Ramele care pot fi găsite la nou centru din Roman sunt comandate de Opti-Plus Vision România de la târguri de specialitate din Europa și Asia – de la rame la prețuri mai mici, până la rame de brand, aparținând unor renumite case de modă. De asemenea, la Opti-Plus Roman se pot comanda atât lentile de contact, de la producători precum Alcon și Bausch & Lomb, precum și ochelari de soare.

Mai mult detalii despre reducerile practicate cu ocazia deschiderii centrului și despre întreaga ofertă a Opti-Plus Roman pot fi obținute de la sediul de pe strada Sucedava, blocul 21 parter, vizavi de Piața Mare (lângă farmacia Catena).

 

 

www.opti-plus.ro
https://www.facebook.com/OptiPlus.Optica/
https://www.facebook.com/anurim.optic/

(P)

 

COMENTARII