[FOTO] S-a deschis crama „Bolta Rece”

[FOTO] S-a deschis crama „Bolta Rece”

Dimensiune text

 

 

De sâmbătă, 3 februarie, fostul pub The Union a fost transformat într-o cramă ce le oferă clienților, la finalul de săptămână, și un program de muzică live. „Bolta Rece”, așa cum este intitulat noul restaurant ce oferă preponderent produse din bucătăria tradițională, este deschis zilnic, de la orele 17.00, până atunci clienții putând să aleagă să petreacă la restaurantul City Pub.

Crama „Bolta Rece” este situată în spatele Primăriei, la subsol, iar inaugurarea a avut loc vineri, gazda evenimentului fiind Adrian Cărpușor, proprietarul spațiului: „Așa cum știți, timp de trei ani, aici, la Union, am desfășurat activități în special pentru tineri. Cred că a venit timpul să oferim un spațiu adecvat și pentru cei mai în vârstă, nu neapărat foarte în vârstă, dar pentru oameni care apreciază preparatele tradiționale și muzica autohtonă. Cred că o astfel de cramă era necesară și sper ca romașcanii să se bucure de ceea ce noi le pregătim ca meniu, dar și de muzica bună, live, care va fi prezentă de joi până duminică. Nu vă ascund faptul că Bolta Rece este o dorință mai veche de a mea, de a deschide un local ca cel care pe timpuri funcționa pe centrul vechi, acolo unde tatăl meu și-a dedicat mulți ani din viață. Este un omagiu adus lui, dar și o dorință de a le oferi oamenilor un spațiu unde cu adevărat să se simtă bine”.

Printre preparatele ce sunt oferite în meniu se numără: carne la garniță (carne de porc, brânză de burduf, ou, mămăligă), pârjoale moldovenești cu piure, pastramă de berbecuț, platouri cu afumături, scăriță, fasole bătută, bulz, pui la jar sau sarmale cu mămăligă.

 

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mama omida 2 ani

    s’a deschis fara primar ? vaaai !! da’ nu pot sa cred !!! o poza cu primarul langa „scarite”!! sau langa telemea..la naiba !! dadea bine la imagine !!! sau poate are ficatul marit ,o fi saracu’n Post !!!sau o fi auzit ca e naspa la Spital !!