S-a decis șefia Colegiului Tehnic „Petru Poni”

S-a decis șefia Colegiului Tehnic „Petru Poni”

Dimensiune text

 

Alți 16 candidați pentru funcțiile de director și director adjunct ai unităților de învățământ din Neamț s-au prezentat joi, 27 octombrie, în fața comisiilor, pentru a-și prezenta oferta managerială. La Colegiul Tehnic „Petru Poni”, ambii candidați la funcția de director au trecut proba.

dascalu-gabrielaGabriela Dascălu și Dana Păiuș s-au întrecut pentru a conduce fostul Liceu nr. 3. Gabriela Dascălu, actualul director, a obținut un punctaj total de 134,375 de puncte, obținând 44,375 puncte la proba scrisă și câte 45 de puncte la evaluarea CV-ului și prezentarea ofertei manageriale. Dana Păiuș a obținut un total de 130,375 de puncte, fiind mai bună doar la oferta managerială. Aceasta a obținut 43,125 puncte la proba scrisă, 38,750 de puncte la evaluarea CV-ului și 48,50 de puncte la oferta managerială. Mihaela Pîslaru, care a candidat pentru funcția de director adjunct, a obținut 117 puncte, cea mai mare notă – 40 de puncte – fiind pentru prezentarea ofertei manageriale.

Vineri, pe 28 octombrie, vine rândul candidaților de la Școala „Vasile Alecsandri” din Roman, unde Maria Campău și Roxana Pătrăuceanu concurează pentru funcția de director, iar Nicoleta Năstasă – pentru funcția de director adjunct. Și, pentru Roman, concursurile s-au încheiat, ultima zi de examinări pentru toți candidații din Neamț fiind 3 noiembrie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0