S-a dat startul Cupei E.ON Kinder 2017

S-a dat startul Cupei E.ON Kinder 2017

 

Prima serie a Cupei E.ON Kinder este dedicată categoriilor de copii născuţi în anii 2007, 2009 şi 2010 şi se desfăşoară la Târgu Mureş în perioada 17-19 august. Ajunsă la a XI-a ediţie, competiţia de la Târgu Mureş este una dintre cele mai prestigioase din ţară, în cele două serii urmând să se confrunte circa 1.500 de copii reuniţi în 96 de echipe. Partenerul principal al competiţiei este E.ON România, turneul fiind organizat de Asociaţia Sportivă A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş, cu sprijinul firmelor SportLife şi Erima.

Meciurile din prima serie au debutat joi, 17 august, iar scorurile se transmit live pe pagina oficială a competiţiei http://www.eonkinder.ro/competitie/livescore.html .

 

„Să vă bucuraţi că aţi reuşit să ajungeţi la Târgu Mureş şi să daţi tot ce aveţi mai bun în confruntarea de pe teren. Şi mai ales, faceţi-vă noi prieteni. Fiindcă dincolo de performanţă, ceea ce contează cu adevărat în viaţa sunt familia, prietenii sau mentorii noştri. Fiindcă ei ne susţin atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune”, este mesajul transmis copiilor de către Claudia Griech, director general adjunct E.ON România.

„Suntem convinşi că vom continua seria fotbalului de calitate cu care ne-aţi obişnuit în cele 10 ediţii de până acum ale Cupei E.ON Kinder. Vorbim de circa 800 de echipe, 400 de cluburi şi aproape 12.000 de copii care ne-au demonstrat în aceşti 10 ani că ştiu să lupte pentru şansa lor. Mult succes tuturor copiilor care vor fi prezenţi în aceste zile la Târgu Mureş”, a transmis la rândul său Pop Lupu Coriolan, preşedintele ACS Kinder.

Ediţia din acest an reuneşte copii de la cluburi din judeţele Constanţa, Braşov, Suceava, Sibiu, Vaslui, Iaşi, Timiş, Alba, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Sălaj, Vâlcea, Harghita, Maramureş, Mureş, municipiul Bucureşti, precum şi din Cehia.

Festivitatea de decernare a premiilor şi trofeelor pentru prima serie a Cupei E.ON Kinder va avea loc sâmbătă, 19 august, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureş, începând cu ora 15.00. Seria a II-a va debuta pe 21 august, pentru categoriile de copii născuţi în anii 2005, 2006 şi 2008.

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0