Prima paginăSocial

Romașcanul George Chiriac a fost medaliat cu argint la Olimpiada Internațională de Fizică 2020

Romașcanul George Chiriac a fost medaliat cu argint la Olimpiada Internațională de Fizică 2020

Dimensiune text

În perioada 7 – 15 decembrie a avut loc Olimpiada Internaționala de Fizică, la care a participat și lotul României. Cei cinci membri ai echipei au obținut o medalie de aur și patru de argint.

Romașcanul George Chiriac, elev până în clasa a X-a al Colegiului Național „Roman-Vodă” și, în prezent, elev al Liceului Internațional de Informatică București, a fost inițiat în tainele fizicii de regretatul profesor Mircea Gligor. În cei șapte ani de studiu marcați de pasiune, determinare și muncă susținută, a fost îndrumat de profesorii Romeo Merfea, Gheorghe Irimia, Dorel Haralamb, Rodica Ionescu și Delia Davidescu.

La ediția din anul acesta a Olimpiadei Internaționale de Fizică, organizată de Rusia, pentru punctajul obținut la cele două probe de teorie și practică, George Chiriac a primit medalia de argint.

Felicitări elevului, profesorilor îndrumători și părinților care l-au susținut și au avut încredere în el! Festivitatea de premiere online poate fi urmărită la acest link: https://youtu.be/b72vfH0ER5w .

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Agache Mona 6 luni

    Felicitari,George!