[VIDEO] Romașcanul care i-a amenințat pe polițiști cu securea, arestat pentru 30 de zile

[VIDEO] Romașcanul care i-a amenințat pe polițiști cu securea, arestat pentru 30 de zile

Dimensiune text

 

Polițiștii au reținut și introdus în arestul IPJ Neamț un bărbat de 20 de ani, din Roman, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și trei infracţiuni de ultraj.

În cauză, dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost reunit cu dosarul în care se efectuează cercetări faţă de acesta pentru comiterea a trei infracţiuni de ultraj. Pentru cele patru fapte, duminică, 6 mai, Judecătoria Roman a dispus faţă de bărbat arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Neamţ.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Sîn Sarion Fernando Petrică, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie (o faptă) (…) și trei infracţiuni de ultraj (…), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 6 mai 2018 şi până la data de 4 iunie 2018”, arată decizia Judecătoriei Roman.

În fapt, conform IPJ Neamț, la data de 5 mai, în jurul orei 13.30, bărbatul i-a sustras prin smulgere, unei femei de 23 de ani, din Ruginoasa, un telefon mobil în valoare de 1.500 lei, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din municipiul Roman. Polițiștii l-au identificat imediat, iar în urma cercetărilor, l-au reţinut și încarcerat pentru 24 de ore în arestul IPJ Neamț.

„Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. Pe timpul acțiunii de identificare, polițiștii au fost amenințați de bărbat cu acte de violență, acesta având asupra sa o secure, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, care a înregistrat dosar penal pentru ultraj”, precizează comunicatul IPJ Neamț.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0