Romaşcanii sunt invitați să se întreacă la curățenie

Administraţia locală a lansat concursul dedicat curăţeniei de primăvară.

Primăria municipiului Roman lansează o nouă ediţie a concursului „Curăţenia de primăvară începe cu noi, pentru noi”. Competiţia de înfrumuseţare a oraşului se va derula în perioada 16 martie – 17 aprilie şi se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice din municipiul Roman, fie că este vorba despre firme sau despre instituţii publice ori asociaţii de proprietari.

Cei care vor să participe la acest concurs trebuie ca, pe parcursul unei luni, să menţină curăţenia pe un spaţiu din domeniul public sau privat, adiacent zonei de rezidenţă sau a locului de muncă şi să înfrumuseţeze zonele verzi, locurile de recreere şi zonele de utilităţi. „Dorim, prin această acţiune, salubrizarea întregului municipiu, zone verzi, părculeţe de joacă, alei între blocuri, parcări, platforme gospodăreşti, căi de circulaţie rutieră şi pietonală, grădiniţe şi balcoanele de la apartamente.

Poate să se înscrie oricine doreşte, fără limită de vârstă. Înscrierea la concurs se face prin completarea unei cereri care se depune fie  la Primăria Roman, fie se trimite prin e-mail. Chemaţi familia sau colegii să vă ajute la curăţenia spaţiului din imediata apropiere a casei ori a instituţiei, împreună cu elevii «înfiaţi» un spaţiu verde şi aveţi grijă de el, igienizaţi spaţiile de depozitare a deşeurilor menajere. Oriunde aveţi nevoie, noi suntem lângă dumneavoastră. Important este să vă implicaţi”, a spus Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Proiectele înscrise în concurs vor fi punctate de o comisie din cadrul Primăriei municipiului Roman. Punctajul maxim care poate fi acordat este de 35 de puncte, cinci puncte fiind acordate din partea comisiei pentru continuitate în proiectul demarat în anii precedenţi. Câştigătorii vor fi desemnaţi de primarul municipiului Roman, în urma verificărilor efectuate de comisia implicată în concurs.


COMENTARII

WORDPRESS: 0