Romaşcanii pot decide viitorul politic al primarului

Dimensiune text

Laurenţiu Dan Leoreanu vrea să ţină cont de părerea cetăţenilor, aşa cum au ţinut cont şi ei de solicitările politice ale primarului.

Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu nu vrea să mai audă de politică. Cel puţin nu în perioada următoare, din cauza experienţelor anterioare şi a celor care se întâmplă pe scena politică românească. În plus, primarul Romanului crede că oamenii politici puteau face mult mai multe pentru ţară şi se simte dezamăgit. „Politicul a rămas dator mult cetăţenilor României. Se putea face mai mult şi mai bine, dar cred că, după ce se ajunge la putere, există o beţie a puterii şi aceasta te urcă într-un turbion care te îndepărtează, oarecum, de oameni. Politicul nu este un element de satisfacţie în activitatea mea. Drept pentru care mi-am luat o alură independentă şi sper să mă ţin de partea administrtivă, să termin cu bine acest mandat, să vedem cum stau cu sănătatea şi vom vedea ce va mai fi până în 2016. Vreau să mă ocup de lucrurile pe care le-am promis romaşcanilor, să fac cât mai multe. Încerc să-mi rezolv problemele pe bază de profesionalism, la nivel mai înalt pe baza relaţiilor personale, conştientizând asupra unor activităţi pe care le avem, iar această «activitate» pasivă îmi dă o mai multă lejeritate şi libertate în activitatea administrativă”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Șeful administraţiei locale priveşte bătăliile politice câştigate de-a lungul timpului ca pe o bucurie de scurtă durată, care nu a fost completată de hotărâri politice responsabile şi benefice. Leoreanu crede că România putea să depăşească Ungaria sau Slovacia, dacă oamenii politici ar fi avut mai multă înţelepciune şi mai puţine orgolii în luarea deciziilor politice. Prin urmare, primarul vrea să asculte vocea romaşcanilor înainte de a lua o hotărâre cu privire la viitorul politic. „De multe ori, romaşcanii au votat în sensul pe care l-am arătat şi le mulţumesc pentru încredere. De ce nu aş aştepta, de data aceasta, şi nu aş merge şi eu în sensul pe care îl va indica electoratul? Cred că poate fi un exerciţiu, mai ales că eu nu mă mai simt legat şi obligat faţă de nimeni, ci doar de interesul municipalităţii şi punct”, a adăugat Laurenţiu Dan Leoreanu.COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Domnule Primar,trebuie sa recunoasteti ca cel putin in primul mandat,alegerea ca primar s a datorat partidului din care faceti parte si mai putin notoritatii,lucru ce s a schimbat in alegerile din al doilea mandat unde populatia a tinut cont de realizarile remarcabile la care va ti impus personalitatea si spiritul gospodaresc .In acest sens cred ca trebuie sa continuati activitatea in cadrul unui partid si firesc ar fi in acelas partid ce va ajutat in lansarea dumneavoastra,ca om politic,mai ales ca acum a fuzionat cu pnl creind un puternic partid de dreapta.Acesta este mesajul meu.

  • User 6 ani

   Cat timp acel partid politic nu prea mai exista decat cu numele, care si acesta va disparea in scurt timp, nu vad cum ar putea continua cu acelasi partid. Un om inteligent nu va merge pana-n panzele albe cu aceeasi convingere, precum un orb. Experienta pe care a dobandit-o in acesti ani va fi hotaratoare.

   • Raspuns pt.User.
    Mesajul dumneavoastra reprezinta ogandire tipica de oportunist si deaceia tara este condusa prost intrucat orce neavenit ales ,paraseste alegatorii ce l au votat imediat ce primeste un beneficiu mai mare de la alt partid si uita pentru ce a fost ales si in care alegatorii au avut sperante in acesta,lua ti exemplul ppdd leului si exemple de oportunisti sant in toate partidele in special din opozitie.
    Cu acesti oameni tara nu prospera,chiar daca acestia sustin ca nu se mai regasesc in programul fostului partid .OPINIA MEA ESTE CA UN OM DE ONOARE NU PARASESTE PARTIDUL CARE L A PROMOVAT IN FUNCTII INALTE CI SPUNE IDEILE SALE IN INTERIOR SI DACA MAJORITATEA SPUNE CA NU SANT BUNE ARE DOUA SANSE ,SA ADMITA MAJORITATEA SAU SA PLECE DIN VIATA POLITICA ,ACEST LUCRU CARACTERIZEAZA UN OM DE ONOARE.

    • User 6 ani

     Dumneata vezi numai in alb si negru. In viata mai exista si nuante de gri. Conjuctura este mult mai complicata decat vrei sa vezi tu. PDL nu va mai exista in scurt timp.