Romașcanii pot alege totemul care îi reprezintă

Dimensiune text

Șase proiecte au fost depuse în cadrul concursului lansat de Primăria municipiului Roman, de realizare a unui totem pentru intrarea în oraș. Proiectele pot fi vizionate și votate pe site-ul Primăriei municipiului Roman – www.primariaroman.ro.

 

 

Primăria Municipiului Roman a lansat, pe 22 aprilie, concursul „Totem Roman”, care constă în realizarea unui proiect pentru un totem de intrare în municipiul Roman, aproape de sensul giratoriu de la Favorit. Proiectul a trebuit să îndeplinească mai multe condiții, acestea fiind publicate, împreună cu o schiță, pe site-ul www.primariaroman.ro. Primăria va premia cea mai bună schiță cu suma de 1.000 de lei. Până pe data de 19 mai, inclusiv, romașcanii au posibilitatea de a vota cel mai bun proiect. „Vă rugăm să analizați proiectele depuse și să transmiteți votul dumneavoastră la adresa: urbanism@primariaroman.ro. Menționăm că se poate vota doar pentru unul din cele șase proiecte. Nu se vor lua în calcul voturile multiple de pe aceeași adresă de e-mail”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipului Roman.

Înscrisurile obligatorii, impuse de administrația locală, sunt stema municipiului, înscrisul „ROMAN” pe direcția intrării și înscrisul „DRUM BUN” la ieșire.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • EU VOTEZ PROIECT 1

 • User 7 ani

  Proiectul 2 arata cel mai bine. Se incadreaza in peisajul actual al localitatii, prezinta o harta a municipiului, pare cel mai elaborat, culorile orasului sunt prezente pe totem.

 • Bunul Simt 7 ani

  Proiectul 2???? Proiectul 2 e creat de ALDO PELLEGRINI. Mi-am dat seama dupa litelerele in relief. Nici macar nu a avut bunul simt sa-si treaca numele. Aldo de ce te-ai mai inscris cu grafica cand tot tu vei fi cel care v-a executa totemul? Si de nu ti-ai pus numele?

  • User 7 ani

   Proiectul 2 nare nici o treaba cu pelegrini. E creat de cineva de la iasi. Nu dezinforma aiurea. Vorbesti pe langa!

 • Carmen 7 ani

  Parerea mea este ca proiectul 3 este cel mai bun si mai sugestiv. Oricum felicitari tuturor care au muncit!

 • fss_florin 7 ani

  eu votez proiect 1