Prima paginăSocial

Romaşcanii ies deja în Ștrand

Romaşcanii ies deja în Ștrand

Dimensiune text

 

strand 04Administraţia publică locală continuă pregătirile pentru redeschiderea Ștrandului Municipal pentru acest sezon de vară. Noutatea pentru anul în curs constă în faptul că au fost achiziţionate deja mai multe şezlonguri – dublu ca număr faţă de 2015, inclusiv mai multe umbrele, astfel încât tariful de intrare va fi unic. Anul trecut, preţul era diferenţiat funcţie de cerinţa de a avea un şezlong sau nu, dar sistemul nu a funcţionat tocmai optim.

Anul acesta se va finaliza inclusiv întreaga suprafaţă de picnic, inaugurată anul trecut şi funcţională, dar doar parţial. În Ștrand s-a amenajat acum şi un teren de volei. „S-au finalizat extinderea plajei şi terenul de volei. Pentru teren mai trebuie adus doar nisipul. Suporturile pentru umbreluţele noi au fost confecţionate, ele fiind realizate cu forţe proprii. Umbrelele noi sunt deja venite. Se lucrează la curăţenie şi la finalizarea amenajării din zona de picnic. S-a dat drumul în zonă şi vreau să vă spun că deja în weekendul trecut a fost plin acolo. Avem rugămintea ca tot ce s-a realizat să fie şi păstrat, în acelaşi timp”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

În acest an, cei care vor merge în Complexul Moldova vor beneficia – pe lângă zona de plajă şi cea de foişoare – de pista pentru role şi biciclişti şi de un amfiteatru în aer liber.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0