Romașcanii care muncesc în străinătate, invitați la dialog cu Primăria

Romașcanii care muncesc în străinătate, invitați la dialog cu Primăria

Dimensiune text

 

Conducerea Primăriei municipiului Roman intenționează ca, în luna august, să organizeze o întâlnire cu romașcanii care lucrează peste hotare. Aproape anual au loc astfel de discuții, cei mai mulți dintre invitații oficialilor arătându-și intenția de a se întoarce acasă.

Întâlnirile de acest fel au fost demarate pe vremea primarului Laurențiu Leoreanu, însă și primarul Lucian Micu spune că este deschis la dialog și va organiza o astfel de întrevedere. „Vom organiza o astfel de întâlnire. De altfel, știți foarte bine că și eu am participat la acele întâlniri. Suntem interesați în continuare de aflarea nevoilor acestor categorii de persoane și, mai mult decât atât, la sfârșitul lunii august vom organiza și un festival pentru ei. În luna august va fi organizat turneul Roman Vodă Mușat la handbal și la sfârșitul lunii vom avea Festivalul Meșteșugarilor, dedicat diasporei”, a declarat primarul Lucian Micu.

Reprezentanții Primăriei municipiului Roman spun că detaliile legate de această întâlnire vor fi comunicate din timp, astfel încât cei care își doresc să discute cu primarul Micu să vină cu soluții și probleme, să cunoască evenimentul și, dacă există interes, să și participe.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0