Prima paginăActualitate

Romașcani reținuți de polițiști pentru tâlhărie

Romașcani reținuți de polițiști pentru tâlhărie

Dimensiune text

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați marți, 22 decembrie, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Trifești, a fost victima infracțiunii de tâlhărie, informează IPJ Neamț.

În baza investigaţiilor desfășurate, la data de 23 decembrie 2020, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

„Din cercetările efectuate a reieșit că în timp ce bărbatul de 39 de ani se afla pe o stradă din Roman, a fost acostat de către un tânăr de 19 ani și un bărbat de 32 de ani, ambii din Roman, care l-ar fi deposedat, prin acte de violență, de telefonul mobil și 150 de lei. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Joi, 24 decembrie, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, instanța dispunând arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0