Romașcana Oana Bulai a demisionat din Consiliul Județean Neamț

Romașcana Oana Bulai a demisionat din Consiliul Județean Neamț

CJ Neamț va sprijini desfăşurarea Olimpiadei naționale de religie pentru licee teologice
Condamnat la închisoare, a ajuns director
Oamenii de afaceri din judeţ s-au întâlnit cu preşedintele CJ Neamţ

 

ionel-arsene-oana-bulai

Ionel Arsene și Oana Bulai

Luni, 31 octombrie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean (CJ) Neamț. Pe lângă proiectele importante ce vizau zona Romanului și care au fost prezentate în Ziarul de Roman, o noutate a reprezentat-o, pe ultima sută de metri, și demisia romașcanei Oana Bulai din funcția de consilier județean, din partea PSD.

Oana Bulai a primit acceptul colegilor de a pleca din funcție, locul ei fiind luat de următorul supleant de pe listă, Viorel Marian, venit din Tîrgu Neamț. Un punct de vedere al Oanei Bulai vizavi de intențiile sale viitoare nu a putut fi prezentat, acesta neputând fi contactată telefonic.

Vocile, gura lumii, sursele, deci surse neoficiale – o consideră pe Oana Bulai o viitoare consilieră a președintelui CJ – Ionel Arsene, în condițiile în care actualul sfătuitor – Emilia Arcan – ocupă prima poziție pe lista de la Senat a PSD, post eligibil, sau o promovează pe romașcană chiar ca viitorul manager al Spitalului Județean Neamț. Dar, acestea sunt doar speculații în lipsa unei reacții din partea Oanei Bulai, cea care, până acum ceva luni, era dată candidată inclusiv pentru o funcție la Camera Deputaților.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!