Romaşcana Milena Ordean, vineri, la X Factor

Romaşcana Milena Ordean, vineri, la X Factor

„Miss Boboc” Colegiul Național „Roman-Vodă”, în lumea desenelor animate
[VIDEO] Romașcana Milena Ordean, patru de DA la X Factor
[VIDEO] Ioana Mîrți, din Pildești, i-a impresionat pe Delia, Ștefan Bănică jr. și Horia Brenciu, la X-Factor

 

Una dintre vocile Romanului, Milena Ordean, va apărea vineri, 7 octombrie, în show-ul X Factor, pentru a impresiona juriul şi a trece în noua etapă a concursului. Milena este cea mai tânără dintre concurenţi, iar cei care o apreciază şi doresc să o încurajeze sunt invitaţi să o voteze, astfel încât să treacă direct la „antrenamentele” cu unul dintre juraţi.

vocea-romanului-4-05Milena a participat până acum la mai multe concursuri, aceasta fiind una dintre competiţiile cele mai grele, mai ales că la ea s-au înscris concurenţi cu o experienţă vastă în domeniul muzicii şi, mai ales, pe scene. Totuşi, timbrul vocal, despre care specialiştii spun că este unul aparte, îndreptat spre rock, o promovează pe tânăra romaşcană, care acuşi împlineşte 14 ani, spre o carieră de succes. Ea a trecut de primele selecţii, cele din vară, iar cei care vor urmări ediţia X Factor de vineri, 7 octombrie, de la Antena 1, vor putea vedea reacţia juriului, filmările având loc undeva în această vară. Deznodământul şi impresia pe care tânăra cântăreaţă a făcut-o asupra juriului pot fi urmărite în show-ul de vineri, însă cei apropiaţi spun că voturile romaşcanilor contează foarte mult.

„Din ceea ce ştim noi, Milena este cea mai tânără concurentă. Cei care vor să o încurajeze o pot vota descărcând aplicaţia X Factor, care nu presupune un cost suplimentar. Votarea va începe din momentul în care ea începe să cânte şi va fi valabilă 24 de ore. Este important ca oamenii care o apreciază să o şi voteze, pentru că, dacă va primi cele mai multe voturi din partea publicului la ediţia de vineri, poate sări două etape, ajungând direct în faza în care se va antrena cu unul dintre juraţi. Selecţia se va face aleatoriu. De principiu, Milena ar vrea să lucreze cu Brenciu, pentru că de la acesta poate învăţa ceea ce înseamnă show pe o scenă, cu Delia – unul dintre artiştii care ştiu cu adevărat muzică, are studii de specialitate, dar şi cu Bănică, pentru că este apropiat de stilul său. Din juriu face parte şi Carla’s Dreams, un artist în vogă, care, de asemenea, o poate ajuta în carieră”, a povestit Mădălina, mama Milenei.

Pe scenă, tânăra va interpreta piesa „Highway to hell”, de la AC/DC, dar a cărei linie melodică a fost modificată de interpretă. Milena va cânta la chitară bass şi voce, linia melodică fiind modificată în sensul că, în piesa iniţială, bass-ul există doar pe refren, iar ea l-a transpus pe întreaga melodie.

Milena urmează în prezent cursurile Colegiului Naţional „Octav Băncilă” din Iaşi şi îşi doreşte ca, în timp, să urmeze o carieră în lumea muzicii.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!