Romaşcana Diandra Bancu, pe scena show-ului „Românii au talent”

Romaşcana Diandra Bancu, pe scena show-ului „Românii au talent”

Dimensiune text

 

Diandra BancuÎn urmă cu doi ani, cucerea juriul de la Next Star, anul trecut a fost Vocea Romanului, iar anul acesta romaşcana Diandra Bancu şi-a demonstrat talentul şi la „Românii au talent”. Vineri, tânăra de doar 13 ani s-a prezentat la preselecţiile „Românii au talent” de la Iaşi şi a dovedit ca are talent. Momentul ei a fost aplaudat şi votat, intrând în etapa următoare a show-ului difuzat de ProTV.

Diandra Bancu a cântat o variantă modernă a melodiei Lie Ciocârlie, piesa îndrăgitei interprete Măria Lătăreţu. Membrii juriului şi-au exprimat dorinţa ca Diandra să abordeze stiluri muzicale, mai potrivite pentru ea.

„Nu de puţine ori, mai noul ăsta e duşmanul noului. Am auzit acum remixat Ciocârilia, mai am puţin şi aud remixat «Sunt vagabontul vieţii mele» sau «Treceţi batalioane române Carpaţii». Cam astea ar mai fi de remixat… Sincer, chiar aş vrea să te încurajez să crezi cel mai mult în tine, să te asculţi mai mult pe tine. Mai închide ochii când ţi se dau indicaţii şi acasă te gândeşti tu cum ar fi cel mai bine. Ai mai multă încredere în tine şi o să vezi ce bine o să fie. Vreau să fie limpede că votul meu este strict pentru talentul şi vocea ta. Răspunsul meu este da”, a spus Andi Moisescu. Acelaşi răspuns pozitiv l-a primit şi din partea Mihaelei Rădulescu şi Andrei Măruţă.

Florin Călinescu a subliniat talentul romaşcanei: „Ai putea să fii o extraordinară cântăreaţă de operă peste vreo 7-8 ani”.

În culise, Andi Moisescu şi-a manifestat opinia legată de încurajarea copiilor să se descopere singuri, să-şi pună în valoare propriile talente, evitând regiile: „Este o temă pe care cred că o să o transformăm într-un hit al acestui sezon. E pentru a zecea oară când discutăm acelaşi subiect. Mulţi copii nu au şansa să arate talentul pentru că, peste drum, s-au împiedicat de diverse sugestii, iar aceste sugestii – în loc să-i ajute, îi încurcă. Nu trebuie să vedem mişcări studiate, cântece care nu se potrivesc, exagerări în mişcare. O să repetăm de câte ori este nevoie: copiii când sunt talentaţi trebuie doar ajutaţi, nu încurcaţi!”.

Oricum, Diandra s-a calificat în etapa următoare a showului „Românii au talent”. La doar 9 ani, Diandra a impresionat juriul Festivalului Naţional „Doruri muşatine”, iar de la an la an a strâns o multitudine de premii cu vocea şi talentul său.

http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2016-diandra-mihaela-bancu-interpreteaza-piesa-lie-ciocarlie.html

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Felicitari Diandra ! Romanul trebuie sa se mandreasca pentru ca au asemenea voce. Sunt sigur ca in etapa urmatoare va veni cu o piesa care sa inchida gura juriului. BAFTA MAI DEPARTE LA ”Romanii Au Talent” SI NU NUMAI.