Romaşcana Adela Fărcăşel s-a impus la turneul de tenis Cupa DSJT – SCM Bacău

Romaşcana Adela Fărcăşel s-a impus la turneul de tenis Cupa DSJT – SCM Bacău

Trei tenismeni din Roman sunt învingători la „Memorialul Șerbănescu”
Adela Fărcăşel a câştigat în turneul de la Iaşi
Adela Fărcăşel a ocupat locul întâi la Cupa „Kim Star”

 
În perioada 28 august – 2 septembrie, în Bacău a avut loc turneul de tenis Cupa DSJT – SCM Bacău, competiţie organizată de Sport Club Municipal Bacău, turneu de categoria I (categoria a II-a, pentru grupa de vârstă 14 ani) în calendarul Federaţiei Române de Tenis (FRT).

La categoria de vârstă 10 ani, George Adrian Dămoc, din cadrul TCM Roman, a ajuns până în finală, trecând în primele tururi de Darius-Cristian Anton (CSS Bacău), cu 6-1, 6-0, şi de Andrei Angheluş (Dinamo Bucureşti), favoritul nr. 1, cu scorul de 6-0, 6-2. În finală, George Adrian Dămoc a fost învins de Eric Maximilian Niţă (S&F Tennis Club Prahova), 2-6, 5-7 – cel care a trecut în sferturi de romaşcanul Augustin Vacaru (TCM Roman), cu 6-4, 6-0.

Tot la categoria 10 ani, Anamaria Știrbu (TCM Roman) a fost învinsă în sferturi de Sara Perju (Dinamo Bucureşti), 3-6, 5-7. La categoria 14 ani, Victor Gabriel Grigoraş (TCM Roman) s-a oprit în sferturi, pierzând în faţa lui Eduard Schipor (CFR Iaşi), cu 1-6, 0-6.

Adela Fărcăşel

Adela Fărcăşel

La 14 ani feminin, două romaşcance s-au calificat la turneul final, ambele de la TCM Roman: Adela Fărcăşel şi Riana Cobuz (Riana la o categorie superioară vârstei). Adela Fărcăşel a trecut de Yasmina Orzata (CSS Bacău), 6-4, 6-2, şi de Ana Maria Vlăsie (Tenis Masters Bucureşti) 6-0, 6-4, în timp ce Riana Cobuz a câştigat în faţa Yasminei Orzata cu 6-4, 7-5, iar în faţa Anei Maria Vlăsie cu 7-5, 7-6 (4). În meciul decisiv, Adela Fărcăşel a învins-o pe Riana Cobuz cu 7-5, 6-1.

În acest moment, Adela Fărcăşel ocupă locul 52 în clasamentul FRT la categoria 14 ani, cu 1.764 de puncte, în timp ce Riana Cobuz se află pe locul 79 la categoria 12 ani, cu 1.456 de puncte, şi pe locul 174 la categoria 14 ani, cu 150 de puncte.

 

foto: facebook, Adela Fărcăşel

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!