Prima paginăActualitate

Romașcan reținut de polițiști pentru violență în familie

Romașcan reținut de polițiști pentru violență în familie

Dimensiune text

 

Un bărbat de din Roman a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Conform IPJ Neamț, miercuri, 4 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către două femei, din Roman, despre faptul că au fost victimele unei agresiuni fizice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 2 și 3 septembrie, un bărbat, de 64 de ani, ar fi lovit-o și amenințat-o atât pe soția sa, în vârstă de 61 de ani, cât și pe soacra sa, de 87 de ani, din Roman.  De asemenea, la data de 3 septembrie, acesta ar fi distrus mai multe bunuri din incinta locuinței, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 5.000 de lei.

„În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0