Prima paginăActualitate

Romașcan reținut de polițiști pentru furt de produse dintr-un supermarket

Romașcan reținut de polițiști pentru furt de produse dintr-un supermarket

Dimensiune text

 

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat şi reținut o persoană bănuită de comiterea unui furt, prejudiciul creat fiind recuperat integral.

Conform IPJ Neamț, marți, 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse alimentare dintr-un supermarket din Roman. Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, din Roman.

Din cercetări a reieșit că cel în cauză ar fi pătruns în societatea comercială, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare. În continuarea activității infracționale, acesta s-ar fi asigurat că nu este observat de personalul de serviciu și s-ar fi deplasat spre ieșirea din unitate, însă fără a achita contravaloarea produselor. În acel moment a fost observat de agentul de pază al societății, care a solicitat intervenția unei echipaj de poliție.

„Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 290 de lei, fiind recuperat integral. Ieri, în urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0