Prima paginăActualitate

Romașcan reținut de polițiști după și-a bătut concubina până a băgat-o în comă

Romașcan reținut de polițiști după și-a bătut concubina până a băgat-o în comă

Dimensiune text

 

Miercuri, 7 august, polițiștii din cadrul IPJ Neamț au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman despre faptul că la unitatea medicală a fost adusă o femeie de 45 de ani, din Roman, găsită inconștientă în locuință, victimă a unei agresiuni fizice.

Conform IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 5 august, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Roman, în urma unei situații conflictuale, ar fi lovit-o în mod repetat pe concubina sa, cu pumnii, pe corp și în zona capului. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Ulterior, având în vedere gravitatea leziunilor suferite de femeie, încadrarea faptei a fost schimbată în tentativă de omor, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Conform reprezentanților Spitalului , femeia fost internată în stare foarte gravă la secția Anestezie și Terapie Intensivă, în comă de gradul III, având multiple traumatisme.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0