Romașcan prins după ce a furat mai multe cutii cu carne din magazinul la care lucra

Romașcan prins după ce a furat mai multe cutii cu carne din magazinul la care lucra

 

 

În noaptea de 14 spre 15 aprilie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ au prins în flagrant două persoane care sustrăgeau bunuri dintr-un supermarket situat în incinta unui mall din municipiul Piatra Neamţ.

„Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Roman, lucrător al unităţii respective, în timp ce se afla de serviciu, a sustras din camera frigorifică a supermarketului cutii cu carne. Acesta a beneficiat de complicitatea unui alt tânăr de 21 de ani, din Ţibucani, căruia i-a înmânat bunurile pentru a le transporta într-o altă locaţie. Bunurile în cauză au fost găsite de poliţişti în autoturismul celui de-al doilea. Totodată, cei doi sunt bănuiţi că anterior au mai comis astfel de fapte prin aceeaşi metodă”, informează IPJ Neamț.

Faţă de aceştia, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depuși în arestul IPJ Neamţ, iar luni vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0