Romașcan condamnat la închisoare pentru distrugere, ameninţare și răzbunare

Romașcan condamnat la închisoare pentru distrugere, ameninţare și răzbunare

Dimensiune text

 

 

Marți, 12 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat, pe strada Smirodava, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Roman, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi lovire sau alte violenţe.

„În fapt, în noaptea de 23 spre 24 martie 2017, bărbatul a distrus, prin înţepare cu un cuţit, două anvelope ale unui autoturism cauzând un prejudiciu de 1.000 lei. În cursul zilei de 20 aprilie 2017, s-a deplasat la o casă de amanet, din Roman, unde a ameninţat angajaţii cu moartea şi cu incendierea spaţiului comercial, având la vedere un briceag, pentru faptul că au înmânat poliţiei a imaginile video care au surprins fapta din noaptea de 23 spre 24 martie 2017, încercând astfel determinarea acestora de a-şi schimba declaraţiile date anterior în cauza de distrugere. Totodată, bărbatul a distrus tejgheaua şi a deteriorat un cântar, iar la plecare a înţepat anvelopa unui alt autoturism parcat în zonă, proprietate a unuia dintre angajaţii casei de amanet, cauzând un prejudiciu de 300 lei. Poliţiştii l-au condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0