Prima paginăActualitate

Romașcan condamnat la închisoare pentru că a refuzat să-i fie măsurată alcoolemia

Romașcan condamnat la închisoare pentru că a refuzat să-i fie măsurată alcoolemia

Dimensiune text

Un bărbat din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 3 luni, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice, a fost încarcerat de polițiști.

Conform IPJ Neamț, marți, 29 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 36 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 3 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

„În fapt, la data de 18 septembrie 2018, în timp ce acesta conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din municipiul Roman, a fost oprit pentru control de către un echipaj de poliţie şi, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorul auto a refuzat recoltarea. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0