Prima paginăActualitate

Romașcan căutat în Germania pentru furt de peste 67.000 de euro, depistat de poliţişti

Romașcan căutat în Germania pentru furt de peste 67.000 de euro, depistat de poliţişti

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Roman, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare. Persoana în cauză ar fi sustras bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 67.000 de euro, dintr-un magazin din Germania.

Joi, 21 iunie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Roman au depistat, pe raza municipiului Roman, un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare. Acesta era căutat de autorităţile judiciare din Germania, pentru comiterea infracţiunilor de furt deosebit de grav şi pagube materiale, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal german.

„Astfel, la  data de 16 octombrie 2013, în localitatea Coburg, din Germania, bărbatul, împreună cu alte două persoane, ar fi sustras, dintr-un magazin, bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 67.000 de euro și ar fi provocat, totodată, distrugeri în valoare de aproximativ 5.000 de euro. Bărbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bacău, până la confirmarea mandatului european de arestare”, informează un comunicat al Poliției Române.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0