Romașcan arestat pentru săvârșirea unei noi infracțiuni, deși se afla sub control judiciar

Romașcan arestat pentru săvârșirea unei noi infracțiuni, deși se afla sub control judiciar

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat cu privire la încălcarea obligațiilor impuse prin măsura controlului judiciar în cazul unui tânăr de 27 de ani, din Roman. Acesta a fost reținut pentru săvârșirea unei noi infracțiuni și arestat preventiv de instanța de judecată, pentru 30 de zile.

Tânărul a fost reținut de polițiștii romașcani, fiind bănuit că, în seara zilei de 12 noiembrie, ar fi lovit un bărbat de 61 de ani, din Roman, în timp ce se deplasa pe bulevardul Roman Muşat.

Polițiștii au mai luat măsura reținerii tânărului, în data de 10 octombrie 2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi ameninţare, fapte pentru care a fost plasat sub măsura controlului judiciar.

„După reținerea tânărului, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei municipiului Roman au sesizat instanța de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și încălcarea măsurii controlului judiciar. În data de 13 noiembrie instanța de judecată și-a însușit propunerea și a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0