Romașcan arestat 30 de zile pentru furt

Romașcan arestat 30 de zile pentru furt

Dimensiune text

 

 

Joi, 27 septembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un tânăr de 24 de ani, din Roman.

În fapt, la data de 26 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, în urma activităţilor operative desfăşurate, au identificat şi reţinut tânărul de 24 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări efectuate, a reieşit că în perioada 3 – 11 septembrie, tânărul a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ, de unde ar fi sustras 12.000 de lei. Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Săvineşti şi alţi doi de 25, respectiv 26 din localităţile Valea Ursului şi Horia au sprijinit activitatea infracţională.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul din Roman se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru comiterea unor infracţiuni cu un mod de operare similar.

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au reţinut pentru 24 de ore tânărul de 23 de ani, din Săvineşti, bănuit de comiterii infracţiunii de complicitate la furt calificat. În cazul acestuia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț a dispus plasarea sub control judiciar.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0