Romanvodiştii au demonstrat că au talent

Dimensiune text

Cea de a IV-a ediţie a concursului „Romanvodiştii au talent” a avut mare succes în rândul elevilor de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”. Câştigători au fost Eliza Tălmăcel şi Diana Gabriela Iosub. 

PTP 0217 elevi ai Colegiului Naţional „Roman-Vodă” (CNRV) s-au întrecut vineri, 24 aprilie, la cea de-a patra ediţie a concursului „Romanvodiştii au talent”, organizat de membrii organizaţiei People To People (PTP) Roman Chapter. Pe scenă au urcat interpreţi de muzică uşoară şi instrumentală, precum şi dansatori, fiind 13 numere susţinute atât de artişti individuali, cât şi de echipe.
Prestaţiile lor au fost apreciate de juriul format din profesorii Marcel Șerban şi Sorina Danciu, de Andrei Corduneanu, coordonator al PTP Roman Chapter, cât şi de public. Sala de spectacole din Casa Veche s-a dovedit neîncăpătoare pentru toţi cei veniţi să îşi susţină colegii, prietenii sau cunoştinţele, să celebreze talentul.

Cât timp juriul a deliberat, Ana Maria Piţa, câştigătoarea „Miss boboc” CNRV 2014, şi Tiberiu Cobzaru, câştigătorul ediţiei de anul trecut al concursului „Romanvodiştii au talent”, au interpretat fiecare câte o piesă reprezentativă.

În acest an, premiile au fost împărţite pe două categorii, în funcţie de vârstă. La categoria gimnaziu, câştigătoarea a fost Eliza Tălmacel, premiul al doilea a fost acordat Alexandrei Ungureanu, iar locul III a fost ocupat de Laura Todireanu.

Diana Gabriela Iosub, din clasa a X-a I, i-a încântat pe cei prezenţi cu o voce superbă şi a fost aleasă câştigătoarea de anul acesta la categoria liceu. Premiile au constat în bani, vouchere şi abonamente speciale.

„PTP-Roman Chapter mulţumeşte tuturor participanţilor pentru o seară minunată, cât şi celor prezenţi pentru susţinerea lor”, a transmis Ana Maria Tihon, responsabilul cu relaţii publice din cadrul PTP Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0