Prima paginăCulturalTimp liber

Romanul, pe traseul Caravanei TIFF

Dimensiune text

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuă proiectul de succes Caravana Filmelor TIFF / Operation Kino. Caravana TIFF va ajunge la Roman în data de 1 august, proiecţiile desfăşurându-se în aer liber, în Piaţa „Roman-Vodă”, începând cu ora 22.00.

Organizată împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo şi Istanbul şi Reelport, unul dintre principalii actori de pe piaţa digitală de film din Europa, caravana îşi propune să aducă în atenţia publicului filme de succes din ţările UE sau non-UE.
Filmele prezentate în cadrul Caravanei TIFF sunt: „Despre oameni şi melci”, „Lore”, „Blancanieves”, „Prince Avalanche”, „Hasta la vista”, „Poziţia copilului”, „Funeralii fericite!”, „Condamnat la viaţă”, „Și caii sunt verzi pe pereţi”, „Pe viaţă”, „Ultimii piraţi din Marea Neagră” şi „Un episod din viaţa unui culegător de fier vechi”.A patra ediţie a Caravanei se desfăşoară în intervalul 1 iulie – 11 septembrie şi cuprinde 13 destinaţii.

COMENTARII

WORDPRESS: 0