Romanul, la Conferința internațională „Contribuția autorităților publice locale la reducerea amprentei de carbon în România”

Romanul, la Conferința internațională „Contribuția autorităților publice locale la reducerea amprentei de carbon în România”

Primarul Lucian Micu își încheie vizita în Estonia și Olanda
Viceprimarul vrea reabilitare termică şi centru cultural pentru romaşcani
PNL a lansat oficial candidatura lui Lucian Micu pentru Primăria Roman

 

Joi, 9 martie, primarul Lucian Micu va fi prezent la București, la Conferința internațională „Contribuția autorităților publice locale la reducerea amprentei de carbon în România”. Romanul este parte a proiectului Orașe Verzi Regiuni Verzi (GCGR) finanțat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român.

Lucian Micu va fi prezent la conferință atât în calitatea de primar al municipiului Roman, cât și ca delegat din partea Asociaţiei Municipiilor din România. AMR împreună cu partenerii săi, Fundaţia TERRA Mileniul III şi Reţeaua R20 – Regiuni pentru Acţiune Climatică din Elveţia participă la acest eveniment, alături de Ambasadorul Confederației Elvețiene la București, Excelența Sa domnul Urs Herren, împreună cu experți elvețieni și a reprezentanți ai unor ministere.

Printre proiectele pe care municipiul Roman le-a implementat în acest program se numără: microhidrocentrala de pe râul Moldova, asigurarea agentului termic prin panourile solare ce deservesc spitalul și Liceul cu Program Sportiv, anveloparea termică a două blocuri de pe bulevardul Roman Mușat și reabilitarea spațiilor verzi din cartierele Smirodava și bulevardul Republicii – strada Anton Pann.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!