Romanul ar putea avea din toamnă o nouă echipă de handbal

Romanul ar putea avea din toamnă o nouă echipă de handbal

Dimensiune text

 

 

În municipiul Roman ar putea funcționa, din acest an, o nouă echipă de handbal care să evolueze sub titulatura de CSM Roman. Luni, 18 februarie, în cadrul conferinței de presă săptămânale, primarul Lucian Micu a precizat că în această perioadă se lucrează stabilirea detaliilor noii echipe a secției de handbal din cadrul CSM Roman, la care vor evolua eleve ale LPS Roman și care ar urma să fie înscrisă în a doilea eșalon handbalistic, în Divizia A, din sezonul 2019 – 2020.

„În această săptămână se poartă discuții și pentru noua echipă de handbal care va evolua în Divizia A începând cu sezonul competițional viitor. În mare parte, vor fi eleve de la Liceul cu Program Sportiv, care, alături de doamna antrenor Lazăr, și-au manifestat intenția de a activa în Divizia A, sub titulatura CSM Roman. Mie mi se pare un lucru bun, atâta timp cât sunt sportive de aici din Roman și din zona Romanului. E ceea ce îmi doresc eu, ca, în viitor, să creștem, să avem echipe cu sportivi numai din zona Romanului. Însă, pentru acest lucru e nevoie de un proiect și de o strategie pe termen lung, care se conturează încă de pe acum, cu aceste grupe de copii și juniori și care sunt convins că în viitor va aduce rezultate”, a afirmat primarul Lucian Micu.

La începutul acestui an, în cadrul CSM Roman au fost organizate preselecții de juniori pentru secțiile de fotbal și de tenis. „La fiecare sport vor fi grupe pe categorii de vârstă, conform regulamentelor federațiilor de specialitate, finanțate de Primăria Roman. Suntem în perioada de finalizare a grupelor de copii și juniori la anumite sporturi. La celelalte, deocamdată, pregătim baza materială – de exemplu, la tenis de masă abia după aprobarea bugetului putem să achiziționăm mese de ping-pong”, a mai precizat primarul Lucian Micu.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0