Prima paginăRoman

Romanul a trecut testul zăpezii

Dimensiune text

Municipalitatea a fost felicitată pentru măsurile luate pentru înlăturarea zăpezii de pe străzile orașului.

 

 

În timp ce în alte orașe traficul rutier se desfășoară în condiții dificile, iar unele localități au fost izolate, timp de cîteva zile, din cauza precipitațiilor și a viscolului, străzile municipiului Roman permit circulația rutieră în bune condiții, datorită promptitudinii cu care echipele societății Rossal, sub coordonarea Primăriei Roman, au înlăturat zăpada și au tratat cu clorură de calciu arterele principale din oraș.
Mulțumiți sau chiar surprinși de modul în care se desfășoară traficul rutier în municipiu, unii dintre șoferi au transmis deja felicitări municipalității, pentru măsurile luate pentru înlăturarea zăpezii de pe străzi.
Joi, în timpul programului de audiențe, m-a apelat o persoană născută în Roman și mutată în Piatra Neamț, care venise la Roman pentru a rezolva o problemă personală. Mi-a spus că este mîndru că e romașcan și a ținut să transmită felicitări atît municipalității, cît și firmei Rossal, pentru modul în care a fost înlăturată zăpada de pe străzi, în comparație cu modul în care s-a acționat în acest sens în alte orașe din țară. La Roman nu au existat nici un fel de probleme în trafic, ca urmare a precipitațiilor din ultima perioadă. Sub coordonarea Primăriei Roman, echipele societății Rossal au acționat cu toate utilajele disponibile, chiar de mai multe ori pe zi, împrăștiind antiderapant și clorură de calciu pe străzile din municipiu„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Clorura de calciu, utilizată pentru prima oară la Roman în această iarnă pentru înlăturarea zăpezii de pe arterele principale din municipiu, și-a dovedit din plin eficacitatea, topind zăpada și împiedicînd-o să mai înghețe peste noapte.

COMENTARII

WORDPRESS: 0