Romanul a fost în premieră gazda Consiliului Național al Asociației Tineretul ONU din România

Romanul a fost în premieră gazda Consiliului Național al Asociației Tineretul ONU din România

 

Asociația Tineretul ONU din România – Club Roman a avut ocazia să găzduiască, în premieră, Consiliul Național al Asociației. Lucrările Consiliului s-au desfășurat în perioada 28 – 30 octombrie, la Primăria Roman. Tinerii romașcani i-au avut alături pe membrii Biroului Executiv Central veniți de la București, precum și delegați din Craiova, Cluj, Constanța, Iași, București și Vaslui.

Consiliul a presupus prezentarea situației fiecărei filiale și a fiecărui club, prezentarea problemelor întâmpinate pe parcursul anului, dar și a realizărilor și a viitoarelor proiecte din anul 2017. Scopul principal al Consiliului Național îl reprezintă actualizarea cu privire la activitatea fiecărei filiale și dezvoltarea ei pe parcursul timpului. De asemenea, tinerii voluntari au fost informați în legătură cu BISMUN, cel mai mare proiect al asociației la nivel național, care va avea loc în luna martie la Palatul Parlamentului.

„Munca a fost grea, detaliile trebuiau să fie puse la punct cu mult timp înainte și fiecare voluntar a avut o responsabilitate astfel încât toți să fie mulțumiți de șederea la Roman. Clubul Roman și desfășurarea Consiliului Național în acest oraș sunt considerate încă o minune, dat fiind că majoritatea filialelor din țară se axează mai mult pe studenți, având în vedere faptul că sunt și centre universitare. Ne bucurăm nespus că părerile celor invitați la noi au fost pozitive și, după cum ne-au spus, le-am întrecut așteptările. De asemenea, prezent la ședință a fost și domnul primar Laurențiu Leoreanu, care a sprijinit mereu acțiunile cu tinerii și din partea căruia am avut mereu susținere în toate activitățile. Acesta ne-a încurajat în continuare și ne-a urat atât nouă, cât și celorlalte filiale, mult succes pe viitor”, au afirmat reprezentanții Asociației Tineretul ONU din România – Club Roman.

asociatia-tineretul-onu-din-romania-club-roman-consiliul-national-1

asociatia-tineretul-onu-din-romania-club-roman-consiliul-national-2

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0