Roman Tuning Fest, în Complexul de Agrement „Moldova”

Roman Tuning Fest, în Complexul de Agrement „Moldova”

Pasionații de automobile sunt invitați la Roman, la Tuning Fest, eveniment ce va fi găzduit în Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, în perioada 28-30 iulie.

Organizatorii promit să aducă la Roman maşini tunate și să le ofere pasionaților de automobilism mai multe demonstrații. Înscrierile la eveniment se pot face până la data de 25 iulie, la adresa de e-mail: tuningfest@yahoo.com.

„Cei care doresc să participe trebuie să trimită la înscriere: descrierea/modificările aduse maşinii, numărul de înmatriculare al maşinii, numele participantului, număr de contact şi poze care să arate modificările aduse. Cei aprobaţi vor primi răspunsul pe e-mail cât şi alte informaţii despre eveniment. Este exclusă înscrierea maşinilor în concurs prin prezentarea lor la poartă/intrare. Maşinile înscrise trebuie să se prezinte în acelaşi stadiu ca în pozele trimise pentru accept”, anunță organizatorii.

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, s-a ținut până acum la Piatra Neamț, pentru anul acesta alegându-se municipiul Roman.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0