„Roman 2020” – Nicio stradă fără asfalt

„Roman 2020” – Nicio stradă fără asfalt

Alegerile parțiale din 11 iunie costă 14 milioane de lei
Prima ședință organizatorică pentru alegerile parțiale din 11 iunie de la Roman, Bălțătești și Pipirig
Bacalaureatul începe luni la ora 12

 

Până în 2020, primarul Lucian Micu vrea să reabiliteze toate străzile balastate, cele mai multe dintre acestea situate în cartierele Nicolae Bălcescu și Petru Rareș. Costurile pentru fiecare kilometru de stradă modernizată complet nu sunt deloc mici, dar primarul Lucian Micu a prevăzut sumele necesare în bugetul local și spune că, în următorii patru ani, toate străzile balastate din Roman vor fi modernizate complet.

 

„Roman 2020 este un program gândit pe termen lung, nu doar pe șase luni, sau un an. Intenția mea este de a moderniza toate străzile balastate din oraș, iar când spun modernizate nu mă refer doar la turnarea de asfalt. Pe fiecare stradă vom executa și lucrări la rețelele de apă și canalizare, iar fiecare gospodărie se va putea racorda la utilități”, a declarat primarul Lucian Micu.

Printre străzile pe care primăria le are în vedere pentru modernizare, se numără Izvorului, Vișinilor, Zambilelor, Zebrei, Zimbrului, Mărului, Otilia Cazimir, Alexanfru Epure, Nae Roman, Meșteșugarilor, Mierlei, Cireșilor, Crinilor, Avram Iancu, Ciocârliei, Cocorului, Cărămidăriei, dar și Fundăturile Bucovinei, Crișan, I.L. Caragiale, Cânepii, Crângului, Tinosului, Zebrei.

 

(P)

Nota redacției: Conform regulilor Ziarului de Roman şi în baza contractului cu această formaţiune politică, la acest articol vor fi acceptate spre publicare comentariile.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!