„Roman 2020” – 500 de noi locuri de parcare, doar în acest an

„Roman 2020” – 500 de noi locuri de parcare, doar în acest an

Dimensiune text

 

În următorii patru ani, primarul Lucian Micu și-a propus să amenajeze cel puțin 2.000 de noi locuri de parcare

Primarul Lucian Micu a demarat un program bianual de amenajare parcări de reședință, în Roman. Principalul avantaj al acestui program este că prețul pentru fiecare loc de parcare amenajat este mai mic și, în plus, oferă o perspectivă mai amplă în ceea ce privește strategia de amenajare de locuri de parcare. Anul acesta, vor fi create cel puțin 500 de noi locuri de parcare, în toate cartierele orașului. Una dintre cele mai mari parcări va fi amenajată pe locul fostei centrale „Ciupercă”, acolo unde vor fi amenajate circa 60 de locuri de parcare. „Vom amenaja locuri de parcare în fiecare cartier, în funcție de solicitări”, a declarat primarul Lucian Micu. „Intenția mea este ca, până în 2020, să creăm peste 2.000 de noi locuri de parcare”.

În prezent, în municipiul Roman există 15.000 de autoturisme înmatriculate și 5.000 de locuri de parcare de reședință, la care se adaugă 1.500 de locuri în parcări publice.

 

(P)

Nota redacției: Conform regulilor Ziarului de Roman şi în baza contractului cu această formaţiune politică, la acest articol vor fi acceptate spre publicare comentariile.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0