Rezultatul pentru 17 martie al sondajului legat de locul unde preferă romașcanii să se desfășoare Zilele Municipiului

Rezultatul pentru 17 martie al sondajului legat de locul unde preferă romașcanii să se desfășoare Zilele Municipiului

Dimensiune text

Primăria Municipiului Roman a prezentat vineri, 17 martie, rezultatele sondajului la întrebarea  ”Unde doriți să se desfășoare evenimentele din cadrul Zilelor Municipiului Roman (14-21 mai 2017)”, cei mai mulți repondenți preferând ca manifestările să nu se mai țină în centrul orașului.

Sondajul poate fi consultat pe pagina de Facebook a Primăriei Roman și are în vedere aflarea opiniei romașcanilor cu privire la locul care ar fi cel mai potrivit pentru desfășurarea evenimentelor din cadrul Zilelor Municipiului Roman.

Vineri, 17 martie, la aproape 28 de ore de la lansarea sondajului în spațiul virtual, statisticile arătau că au răspuns la întrebare 482 de utilizatori ai Facebook-ului. Dintre aceștia, 281 de persoane au bifat ca manifestările să se țină în Complexul de Agrement ”Moldova”, 156 doresc ca ele să se țină tot în centrul orașului și 45 ar prefera o altă zonă.

Sondajul a fost lansat în spațiul public joi, 16 martie, și se va încheia pe 1 aprilie, dacă și numărul de participanți va fi relevant pentru luarea deciziilor.  Cei care au alte opțiuni decât cele din sondaj sunt invitați să le transmit  pe adresa primar@primariaroman.ro.COMENTARII

WORDPRESS: 0