Prima paginăSocial

Rezultatele elevilor romașcani la etapa zonală a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală pentru clasele III – VIII

Rezultatele elevilor romașcani la etapa zonală a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală pentru clasele III – VIII

Dimensiune text

 

 

În perioada 15 – 16 martie, la Colegiul Național de Artă „George Apostu“ din Bacău s-a desfăşurat etapa zonală a Olimpiadei Naţionale de Interpretare Instrumentală pentru clasele III – VIII. La această etapă a concursului au participat 124 elevi din județele din zona Moldovei.

În cadrul concursului, elevii Şcolii de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman au obţinut următoarele premii: Leonard Sandu, elev în clasa a VII-a (profesor coordonator Florin Proboteanu), premiul II la saxofon; Rareş Trifan, elev în clasa a V-a (profesor coordonator Vasilică Cezar Duca), premiul II la clarinet; Ştefan Stanciu, elev în clasa a VIII-a (profesor coordonator Iulian Zamă), premiul II la trompetă; Ana-Maria Rebeca Muzicantu, elevă în clasa a VIII-a (profesor coordonator Diana Dămian), premiul II la flaut; Andrei Gherghel, elev în clasa a VII-a (profesor coordonator Iulian Zamă), premiul III la trompetă; Luca George Pantilimon, elev în clasa a VI-a (profesor coordonator Ivona Mirela Alexandru), premiul III la pian; Teodora Ciobanu, elevă în clasa a VII-a (profesor coordonator Viorica Burlacu), premiul III la vioară.

„Felicitări elevilor şi profesorilor coordonatori!”, a transmis profesor Carmen Elena Blaga, inspector şcolar în cadrul ISJ Neamț. Rezultatele complete la această fază a olimpiadei ale elevilor din județul Neamț pot fi accesate pe site-ul ISJ Neamț, la acest link.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0