Articol publicat în data de: joi, 24 Noi 2016Rezultatele candidaților pentru rezidențiat

 

rezidentiatÎn această săptămână, s-au afișat rezultatele finale la concursul național de rezidențiat în domeniul medicinei. Conform clasificării finale, 11 candidați din Neamț au trecut de această probă.

Punctajul maxim este 934, iar cel minim, de promovare, 561. Din totalul de 4.533 de candidați, unul dintre viitori medici din Neamț a obținut locul al treilea, următorul calificat în funcție de punctaj obținând 832 de puncte. Ambii au solicitat ca numele să nu le fie făcut public.

Lista cu toți cei care s-au înscris la concursul de rezidențiat poate fi consultată accesând următoarea adresă: http://rezidentiat.ms.ro/20161120/20161120_medicina.pdf

Duminică, 27 noiembrie, va avea loc repartiția candidaților care au trecut rezidențiatul  în specialitate și a centrelor de pregătire.

 

 

Știrea are un comentariu
Lasă un comentariu mai jos
  1. emi spune:

    :)) stire de 2 lei, in primul rand nu sunt 11 candidati din judetul neamt, suntem mai multi doar ca ne am inscris in iasi sau in alt judet de asta pe lista suntem trecuti cu indicativul judetului in care ne am inscris, in al 2 lea rand punctajul minim nu a fost 561, acela este punctajul minim de promovare, sunt, cu siguranta mai multi cu punctaje sub.

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: